Koliko sledilcev ima Ronaldo

Ustvarjeno 9 marec, 2024
Celeb Instagram, ki ga lahko navdihnemo

Instagram, socialna platforma za izmenjavo fotografij in videoposnetkov, ima na milijarde aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Njegov vpliv je postal tako močan, da je preoblikoval način povezovanja, komuniciranja in celo poslovanja med posamezniki. Priljubljenost te platforme je povzročila tekmo med slavnimi osebnostmi, športniki in vplivneži, da bi zbrali največje število sledilcev in s tem utrdili svoj digitalni vpliv.

Vladavina Instagrama

Najbolj spremljan račun na Instagramu ni nihče drug kot sam Instagram. Uradni račun platforme družabnih medijev @instagram se od leta 2024 ponaša z osupljivimi 651 milijoni sledilcev. Račun v prvi vrsti promovira priljubljeno vsebino s celotnega spletnega mesta, izpostavlja edinstvene objave, uvaja nove funkcije in praznuje globalne dogodke.

Prevlada športnih ikon

Cristiano Ronaldo
Krono za najbolj spremljanega posameznika na Instagramu prejme Cristiano Ronaldo. Portugalski nogometaš, ki je po vsem svetu znan po svojih izjemnih sposobnostih in karizmi, ima na svojem računu @cristiano impresivnih 600 milijonov sledilcev. Ronaldov profil oboževalcem omogoča vpogled v njegovo poklicno in zasebno življenje, od njegovih navdušujočih predstav na nogometnem igrišču do trenutkov izven igrišča z družino in prijatelji.

Lionel Messi
Ne zaostaja veliko za Ronaldom Lionel Messi, še ena nogometna legenda, ki si je na Instagramu zbrala precej sledilcev. Messi, argentinski nogometaš, ki je slavil zaradi svoje izjemne igre, ima na svojem računu @leomessi 482 milijonov sledilcev. Messijev profil je poln utrinkov njegove kariere in družinskih trenutkov, ki oboževalcem omogočajo vpogled v njegovo življenje na igrišču in izven njega.

Slava slavnih žensk

Selena Gomez
Naziv najbolj spremljane ženske na Instagramu ima Selena Gomez, ameriška pevka in igralka, ki ji na računu @selenagomez sledi 427 milijonov ljudi. Poleg deljenja novosti o svojih glasbenih in igralskih projektih Gomez uporablja svojo platformo za zagovarjanje ozaveščenosti o duševnem zdravju in drugih družbenih vprašanjih.

Kylie Jenner
Še ena ženska, ki dominira na Instagramu, je Kylie Jenner, zvezda resničnostnih oddaj in poslovna ženska, ki ji na računu @kyliejenner sledi 398 milijonov ljudi. Jenner uporablja svoj Instagram za promocijo svojih lepotnih in kozmetičnih podjetij, Kylie Cosmetics in Kylie Skin, ter deli utrinke iz svojega osebnega življenja.

Poveljstvo velikanov zabave

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson, priznani igralec in nekdanji prvak WWE, ima na svojem računu @therock ogromno sledilcev na Instagramu, ki jih spremlja 388 milijonov. Johnsonov profil je poln videoposnetkov vadbe, motivacijskih citatov in utrinkov iz zakulisja njegovih filmskih projektov, ki slikajo njegovo večplastno kariero.

Ariana Grande
Ariana Grande, priznana ameriška pevka in igralka, ima na svojem računu @arianagrande 378 milijonov sledilcev. Grande deli novosti o svoji glasbi, objavlja čudovite slike svojega psa in promovira svojo kozmetično znamko REM Beauty na svojem računu Instagram.

Vpliv Kardashian-Jenner

Kim Kardashian
Kim Kardashian, resničnostna televizijska zvezda, ki je postala poslovna ženska in ambiciozna odvetnica, ima na svojem računu @kimkardashian 363 milijonov sledilcev. Kardashian uporablja svojo platformo za promocijo svojih raznolikih poslovnih podvigov, vključno s svojo blagovno znamko oblačil za oblikovanje Skims in svojo lepotno znamko KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Sledi ji Khloe Kardashian z 298 milijoni sledilcev na njenem računu @khloekardashian. Kardashian, tako kot njene sestre, uporablja svoj račun za promocijo svojih podjetij in izmenjavo osebnih izkušenj.

Ikona Instagrama

Pop in R&B dive

Beyoncé
Beyoncé, svetovno znana pop in R&B pevka, ima na Instagramu 315 milijonov sledilcev na svojem računu @beyonce. Beyoncéin račun vsebuje osupljive avtoportrete, profesionalne fotografije z različnih snemanj in glasbene videe, ki oboževalcem ponujajo vpogled v njen večplastni svet.

Vzpon mlajšega Jennerja

Kendall Jenner
Prvih deset zaokrožuje Kendall Jenner, manekenka in zvezda resničnostnih šovov, ki jo spremlja 294 milijonov ljudi na njenem računu @kendalljenner. Jenner uporablja svoj račun za predstavitev svojih manekenskih nastopov, osebnega življenja in sodelovanja s svojo sestro Kylie za njihovo linijo kozmetike.

Zaključek

Instagram, ki je močan družbeni medij, je slavnim osebam in vplivnim osebam omogočil osebno povezovanje s svojimi oboževalci. Platforma je še naprej bojno polje za priljubljenost, pri čemer je teh deset računov vodilnih. Glede na dinamično naravo priljubljenosti družbenih medijev bo zanimivo videti, ali se bodo lestvice v prihodnosti spremenile.

Cristiano Ronaldo ima trenutno več kot 300 milijonov sledilcev na Instagramu, zaradi česar je eden najbolj spremljanih posameznikov na platformi.

Zvezdnice, kot so Beyoncé, Selena Gomez in Kylie Jenner, slovijo po velikem številu sledilcev in vplivu na Instagramu.

K slavi zvezdnic na Instagramu prispevajo dejavniki, kot so njihov talent, karizma, privlačna vsebina, sodelovanje z blagovnimi znamkami in redne posodobitve.