Največ spremljanih računov tiktok

Ustvarjeno 11 marec, 2024
Uporabniki Tiktoka

TikTok, velikan družbenih medijev za izmenjavo videoposnetkov, še naprej prevladuje v digitalni pokrajini in se ponaša z več kot milijardo aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Meteorski vzpon platforme do slave je mogoče pripisati njeni edinstveni mešanici vsebine, ki jo ustvarijo uporabniki, virusnih trendov in zelo personaliziranega algoritma, ki uporabnike pritegne ure in ure. V tem članku se poglobimo v najbolj spremljane račune TikTok leta 2024, odkrijemo skrivnosti njihovega uspeha in preučimo obseg vsebine, ki je te ustvarjalce povzdignila med svetovne zvezde.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Na vrhu našega seznama z osupljivim številom sledilcev, ki presega 161 milijonov, je Khabane Lame. Ta ustvarjalec, rojen v Senegalu, ki živi v Italiji, splošno znan po svojem naslovu TikTok, @khaby.lame, je zaslovel s svojim brezbesednim, a smešno učinkovitim odstranjevanjem preveč zapletenih videoposnetkov 'life-hack'. Lameov meteorski vzpon na prvo mesto TikToka je bil sprožen zaradi njegove nepretenciozne privlačnosti za vsakdanje ljudi in njegove sposobnosti, da se norčuje iz življenjskih absurdov z mrtvim izrazom.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Tesno za Lameom je prejšnji nosilec naslova Charli D'Amelio z več kot 152 milijoni sledilcev. D'Amelio, ki je znana kot kraljica TikToka, je zaradi svoje plesne sposobnosti in njene nalezljive osebnosti postala znana med uporabniki platforme. Kljub temu, da je prvo mesto izgubila v korist Lame, je D'Amelio še vedno ena najvplivnejših osebnosti platforme, saj je njena vsebina zbrala milijarde ogledov in všečkov.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Tretja na našem seznamu je Bella Poarch, filipinsko-ameriška TikTok senzacija, ki je pritegnila množično spremljanje več kot 93,8 milijona sledilcev. Poarchova je poskočila do slave s svojimi hipnotičnimi videoposnetki, ki šinejo v glavo in si prislužila naziv "najbolj všečan" video TikTok v enem letu po pridružitvi platformi.

4. MrBeast (@mrbeast)

Jimmy 'MrBeast' Donaldson, znan po svojih velikih človekoljubnih gestah in osupljivih izzivih, je svojo slavo z YouTuba uspešno prenesel na platformo TikTok. Z več kot 93,4 milijoni sledilcev je MrBeast eden najhitreje rastočih računov na platformi, saj ponuja skromne različice svojih YouTubovih izzivov in sodeluje pri virusnih trendih.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae, najbolj znana po svojih plesnih koreografijah, drži peto mesto z več kot 88,6 milijona sledilci. Njena priljubljenost na TikToku se je razširila na druge platforme, kar je privedlo do sodelovanja z odmevnimi blagovnimi znamkami in nastopov v priljubljenih televizijskih oddajah.

Tiktok raste

6. Zach King (@zachking)

Zach King, internetna osebnost in iluzionist, je pritegnil pozornost več kot 81,1 milijona sledilcev na TikToku. Kingova vsebina, znana po svojih 'čarobnih trtah', je združitev magije, iluzije in pametnih tehnik urejanja, zaradi česar je eden najbolj edinstvenih ustvarjalcev platforme.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Mehiška pevka in vlogerka Kimberly Loaiza je na sedmem mestu z več kot 80,9 milijona sledilci. Loaiza, znana po svojih visokoenergijskih videoposnetkih in podobnih vsebinah, je postala priljubljena oseba v špansko govoreči skupnosti TikTok.

8. TikTok (@tiktok)

Ironično se uradni račun TikTok znajde na osmem mestu z več kot 79 milijoni sledilcev. Račun je znan po tem, da predstavlja ustvarjalce, deli posodobitve platforme in promovira priljubljene hashtage in izzive.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, bolj znan kot Cznburak na TikToku, je turški kuhar, ki je zbral več kot 74,7 milijona sledilcev. Özdemirjeve neverjetne kulinarične stvaritve in njegov nalezljiv nasmeh so ga naredile za svetovno internetno senzacijo.

10. Dwayne “The Rock” Johnson (@therock)
Hollywoodski zvezdnik, Dwayne "The Rock" Johnson, zaokrožuje top 10 z več kot 74,2 milijona sledilcev. Johnsonova vsebina TikTok vključuje vadbene rutine, videoposnetke iz zakulisja in njegovo značilno znamko motivacijske vsebine.

Častne omembe
Pomembne omembe zunaj top 10 so Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) s 56,4 milijona sledilcev, Jason Derulo (@jasonderulo) z 58 milijoni sledilcev in Selena Gomez (@selenagomez) z 58,9 milijona sledilcev.

Zaključek

Ker se TikTok še naprej razvija in širi svoj globalni doseg, se seznam najbolj spremljanih računov platforme nenehno spreminja. Od plesalcev in komikov do kuharjev in hollywoodskih superzvezdnikov je TikTok še naprej izhodišče za raznolike in ustvarjalne vsebine, ki privablja milijone sledilcev z vsega sveta.

Ne glede na to, ali ste blagovna znamka, ki želi sodelovati z vplivneži, ali uporabnik, ki želi slediti najnovejšim trendom, spremljanje najbolj spremljanih računov TikTok lahko ponudi dragocen vpogled v vrste vsebin, ki odmevajo pri občinstvu po vsem svetu.

Po zadnjih podatkih ima naziv Charli D'Amelio z milijoni sledilcev, znana po privlačnih plesnih videoposnetkih in videoposnetkih za sinhronizacijo ustnic, ki odmevajo pri širokem občinstvu.

Vsebina se zelo razlikuje, vendar pogosto vključuje plesne izzive, komične skeče, sinhronizacijo priljubljenih pesmi, vadnice za DIY in videodnevnike o življenjskem slogu. Vsak ustvarjalec na platformo prinese svoj edinstven slog.

Ključni so doslednost, pristnost in angažiranost. Ustvarite vsebino, ki odmeva z vašim občinstvom, sodelujte z vsebino drugih uporabnikov, sodelujte z vplivneži, uporabite priljubljene hashtage in optimizirajte svoj profil za največjo vidnost. Potreben je čas in predanost, a s pravim pristopom lahko postopoma povečate število svojih privržencev.